“A journey of a thousand miles must begin with a single step.” ~ Lao Tzu

Hej allihopa! Vi har tråkigt och vill skapa en värld där vi helt enkelt bestämmer.
Så vi startade en blogg! Eftersom vi är två helt olika personer kommer saker att ses från två helt olika perspektiv; en happy-go-lucky (Anna) och en jävligt cynisk (Dena). Vi kommer att blogga om allt möjligt från Supernatural (det kommer hända ofta, tro oss) till vantstickning. Våra liv är inte sådär jätteintressanta så vi drar en Georgia Nicolson och gör allt intressant! Basically överdriver tills vi exploderar.
På bilderna vid sidan av bloggen kan man se de flesta saker vi kommer att blogga om, men det kommer att vara mycket mer saker som ofta är väldigt random.
Vi har också vad vi kallar ”ett eget språk” som egentligen är en blandning av svenska, engelska och tyska,och det kan också poppa in ord från andra språk. Ord som vi har hittat på och uttryck tagna från Louise Rennisons värld kan ofta förekomma. Vi har sjukt roligt humor (enligt oss själva) och tycker att det här kommer bli skitkul!
Deal with it. Ha en trevlig helg!

 

Ps; Vi vet att det är två tomma bilder högst upp. Det ska vara varsin bild på oss men vi har inte hittat några som vi tycker är okej nog för att sätta upp på en blogg och stå för. Men de kommer. Vi lovar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0