Annas awesomeliga planering över hennes resterande awesomeliga sommarlov

Guten Nacht!

Först av allt, Dena ÄNTLIGEN kommer du hem!!!! Du har varit borta alldeles för länge!! Vi har mycket att ta igen. Jag snackar om squelning över diverse saker och skriva bok och se på Torchwood!

Så, nu när jag har sagt det går jag raskt vidare till min planering.

Onsdag till lördag: Denna trevliga dag ska jag åka till Aspliden med Hanna och vi ska ha roligt och spela in en kort-stum-film och skriva fan fiction och grejs. Förhoppningsvis joinar Emma oss också.
Söndag (eller måndag eller vilken dag som nu passar bäst): Dena - vi måste gå på bio!!! It's time for "forever after".
Nästa vecka: Se på Torchwood. Dena, se till att avvara några dagar för denna viktiga sak - vi har bara nio dagar kvar (räknat från söndag) att se klart hela serien! Sedan ska Emma och Dena och jag ha en tagga-inför-england-kväll och se på Midsummer Murders (när Orlando Bloom är med) och ev Sherlock Holmes (med Ianto). (ni är väl fortfarande på?)
Söndag nästa vecka till lördagen veckan därpå: Emma, Dena och jag far till ENGLAND!!!

Sedan är det två veckor och typ två dagar till skolan börjar. Jag ska först och främst gråta av glädje över att Anna har kommit hem, sedan vara med henne non stop, sen, Dena, måste vi skriva bok. Måste också köpa en massa school supplies och hitta den perfekta kalendern (och det är svårt, ska jag säga. Detta är någonting jag tar på mycket stort allvar).

Fredagen den tjugonde augusti: Hanna, Sofia och jag ska till sommardroskan (en rain check på förra gången vi skulle gå ut men krogen var stängd). Johanna ska förmodligen med och jag tycker att resten av gänget också ska henka, det blir som en hejdåfest för Hanna så alla borde skriva in detta datum i sina kalendrar NU.

Tja, sen börjar skolan och håller igång i ett helt läsår. Inte säker på om jag ska se fram emot det eller bara tycka att det är hemskt. Känner mig lite velig här. Hm... ja det är ju ett bra tag kvar så vem bryr sig, länge leve sommarlovet!

“The greater your capacity to love, the greater your capacity to feel the pain.” ~ Jennifer Aniston

Asså, nu var det meningen att jag skulle berätta om min tur i Göteborg men Annas tidigare inlägg om Supernatural på årets Comic-con (Som jag, efter att ha läst det där är glad för att jag inte var med på) har fått mig att må så dåligt (kan också delvis bero på att jag ätit godis och druckit läsk VÄLDIGT mycket just nu) att jag inte orkar. Göteborg får vänta.

Vet ni vad det värsta jag vet som kan hända i en TV-serie är? Att de hoppar fram x-antal år in i framtiden och sen måste jobba på att få publiken att fatta vad som hänt men som de bestämt sig för att inte visa. HATE IT!
Varför, varför ska de göra de i Supernatural?!

Grhrhrhg...jag kommer gråta mig själv till sömns i natt.

Anna, all den smärta jag åstakommit dig den tid vi kännt varandra genom att introducera dig till hemskheter som vägra släppa taget, har du nu, med ett inlägg, åstakommit mig tio gånger om...


Supernatural Comic Con 2010

Läs hela sammanfattningen här



Jared has no idea how Sam got out of Hell. Eric, Sera, and Ben didn't say a peep either.

Misha on Castiel's new role: He's on clean up duty in Heaven since the "government" collapsed and things are in disarray.

When asked if Bobby will ever get a girlfriend, Beaver says "Hell will probably freeze over before Bobby gets a girlfriend." Eric and Jensen both joked that freezing Hell could be a possibility on the show. Adds Beaver, "I can pretty much assure you that the kissing days between Bobby and Crowley are over. I can assure you because you'd need me to film it."

Edlund, who excels at the weird and twisted, is working on an episode with fairies in it. He promises it will be "rich in absurdity."

On Dean's S6 arc: The show picks up a year later and he's domesticated and living a normal life. It's about how he gets pulled back in to hunting and reconciling who he was, who he's become,  who he really is, and who he wants to be.

On the Supernatural Anime: Kripke says so far it's only airing in Japan but the fans should let Warner Brothers know they want to see it. Jared and Jensen will do voices on a few episodes. "Which will be interesting since my Japanese is terrible" quips Jensen.

Om det inte vore för att jag var så trött skulle jag klagat på hur fail season 6 låter, särskilt hela det-är-ett-år-senare-och-Dean-lever-familjeliv-grejen, och squelat över att det blir en anime (men jag har inte bestämt mig för om det är en bra eller dålig sak). Men nu orkar jag inte...^^ //Anna


Resan till Skitholm och vidare...

Hallå kära läsare!

Jag, Dena, skriver detta testament från den stora staden Göteborg. Om jag inte överlever resan hem eftersom den går via Stockholm ber jag er att visa mina sista önskningar den hänsyn de förtjänar.

När vi for ifrån Umeå en grå fredag med sikte mot den avskyvärda svenska huvudstaden visste jag att det inte skulle sluta lyckligt. Väl framme hoppade vi alla i säng efter en lång dag inträngd i en BMW som plötsligt bestämt sig för att krympa. Dagen efter for vi till älskade IKEA! Varför har vi ingen i Umeå?

Sista Önskan nr. 1: Mamma, ring Vad-han-nu-heter och be honom bygga ett IKEA i Umeå.

Jag köpte tre lampor till mitt rum, två vägglampor och en bordslampa. Nu behöver jag bara ett bord att sätta lampan på.

Visst är de fina ^^

På söndagen for vi till något slags köpcentrum och traskade runt tills jag och Aria började gnälla. Tjänade dock på att fara dit med mamma, köpte en tröja och en hoodie på Cubus samt en tröja och en jätte fin blå leopard mönstrad sjal på New Yorker. Men det är så mycket roligare att handla i den butiken i Tyskland.

På Måndagen var det dags. Gamla stan. Det enda bra med Stockholm. Pappa hade kollat upp vart Comics Heaven låg innan vi gav oss iväg för att det visade sig att jag är helt okapabel att hantera kartor även på internet. (Lets not even speak about real ones made of paper!) Vi hittade affären. Den var PYTTELITEN! Det låg högar med serietidningar överallt. Lite Buffy prylar här och var. Det som förvånade mig mest var Yaoi sektionen. Den låg brevid en stor låda med Kalle Anka tidningar. Hmm... hur tänkte de där? De är ju inte riktigt riktad mot samma åldersgrupp to put it mildly. Gick fundersam vidare till SFBokhandeln.
I AM NOW THE PROUD OWNER OF THE ENTIRE TORCHWOOD SERIES. Booyaa! (That is until Season four comes out, god know when.)

Sista Önskan nr. 2: Anna, wenn (if) I don't make it... Capitain Jack Harkness is all yours. I becoming reacquainted with Mr. Ianto Jones on this side of the grave and (unfortunaly) have no need of an immortal man (Not that he was entirly mine to begin with). Best wishes to you.

P.S. And kill Gwen for me *Evil Grin*

Köpte Torchwood: Children of Earth för endast 199 kr. De hade sänkt pristet från 249 kr bara för mig (In my dreams). De hade även rea på den sjätte Barnen Baudelaire boken (De Hemliga Hisschaktet) 45 kr! Fatta att jag var så nära att köpa den för 84 kr!

Sista Önskan nr. 3: Pappa, köp de resterande böckerna i serien och begrav mig med den kompletta samlingen.

När jag skulle betala blev den stackars kassörskan lite förvirrad. Först ville den röda blinkande saken inte skanna in den. När hon tvingat den till att göra det vände hon sig till mig och sa: 298 kr tack. Medan hon packade ner sakerna och jag fumlade med pengarna tänkte jag lite borta: 199+45= inte 298. Vad summan igentligen blev är lite för avancerat för min hjärna.

Dena: 289?
Tjejen bakom kassan: Ja...? Eller, den här kostar 199 (Pekar på Torchwood: CoE) och den här 9...(ser rea prislappen) nej men oj, den skannade visst in orginal priset. Nej du ska ju få mer pengar tillbaka (Jag hade gett henne tre hundringar). Vi det här laget hade min hjärna ruskats till liv och jag förväntade mig 56 kr tillbaka. Men nej. Tjejen drar fram en freaking miniräknare! En miniräknare för talet 199+45! Jag mena det är ju inte världens svåraste tal (ska jag säga...shush jag jobbar inte i en affär av en anledning) OCH hon hade ju knappat in de på kassan. DET STOD 244 PÅ DISPLAYEN! Yeash! Efter två år:
Varsågod!
Dena: Tack! Hej då.
Utanför dörren: Hmm... en 50-lapp, en tia, en femma, och en enkrona. = 66 kr. Mera pengar tillbaka indeed. *Smile*

Sista Önskan nr. 4: Aria, du kan få extra tian.

Vid det här laget hade jag fått en vägbeskrivning via sms av Anna till en japansk butik som jag inte kommer ihåg namnet på. Där köpte jag och Aria choklad POCKY och jag övertalade pappa att köpa origami papper för 32 kr! i Umeå kostar samma förpackning 149 kr. Seriously.not.funny! Vi (jag och Aria) tvingade med pappa över gatan till Japanska Torget där Aria gjorde en awesome uptäckt. Ramune! Wee! Det är sjukt gott och flaskan är seriöst det roligaste som finns.


Anyway dagen efter gav vi oss iväg igen mot Sveriges so far bästa stad Göteborg. Men nu är jag trött och orkar inte så resten av testamenten kommer förhoppningsvis imorrn (men most likely inte).

En riktig insats - Guess Who?


Dena, nästa år... då fasen ska vi vara där!!!

Idag startar Comic Con 2010! Några special guests som kommer att vara där är

Charlaine Harris (författaren till the Sookie Stackhouse novels [eftersom vi har diskuterat vad den bokserien ska kallas för vill jag bara påpeka att Comic Con benämner de: Sookie Stackhouse novels])
Nathan Barr (kompositör som gjort bla musiken till True Blood)
Rick Riordan (författaren till Percy Jackson and the Olypians series)
Danny Elfman (kompositör, har gjort musiken till bla Corpse Bride, Mission Impossible, en massa Tim Burton-filmer och intromusiken till The Simpsons)
Bruce Campbell (skådespelare) och två producenter till Burn Notice
Sex skådespelare från Psych
David Boreanaz (skådespelare) och en producent till Bones

Och de kommer att "screening the two-part finale of Doctor Who" och visa footage från Harry Potter and the Deathly Hallows








Important Notes About Attending Programs and Events at Comic-Con:

Q&A: When asking questions of the people on stage, please be courteous. For example, please don't ask for a kiss, a hug, an autograph, a baby, a prom date, or the chance to give speakers a copy of your script, résumé, or movie. Such requests stop a program in its tracks. These celebrities are taking time out of their busy schedules to see you. Please treat them with respect. Because of time constraints, sometimes not everyone who gets in line will be able to ask a question. In the bigger rooms (Hall H, Rooms 6A, 6BCF, 6DE, and 20), your question will be screened before you can ask it.

Fortsätt drömma...

Emma, I hate to break it to you, men din mamma har ljugit för dig i hela ditt liv.

Det fick jag reda på under en mycket spännande dröm som jag hade för några nätter sedan. Det var nämligen så att jag och Hanna satt och tittade på en australiensisk ungdomsserie där Emma hade huvudrollen. Hon hade hittat ett gammalt brev/vykort och gamla foton där hennes mammas födelsedatum var daterat. Saken var bara den att Emma visste att hennes mamma var född ett helt annat år, eller ja, det var det Cecilia hade sagt till henne i alla fall. Så efter att Emma hade gjort en übersnabb uträkning insåg hon att hennes mamma har ljugit om sin ålder!
   "Jag visste det, jag visste det!" squealade jag och praktiskt taget hoppade upp och där jag satt. "Hur många år var det hon ljugit om?" frågade jag Hanna, för Emma hade räknat ut det alldeles för snabbt för att jag skulle hinna med.
   "Fyra, tror jag," svarade Hanna.
   Gud vad spännande. Vad ska Emma göra i den här situationen? Ska hon konfrontera sin mamma eller försöka luska ut saker på egen hand. Och varför har Cecilia ljugit, vad tjänar hon på det? Vilka hemligheter döljer sig egentligen i den här familjen?

Det fick jag aldrig veta. Just efter denna världsomvälvande upptäckt vaknade jag. Vilken skymf.

Spoof på vampyrfilmer



Alla möjliga spoof-filmer har utkommit; Not Another Teen Movie, Scary Movie, Disaster Movie, Not Another Gay Movie... Snart kommer Vampires Suck - spoof på vampyrfilmer!

Jag tror att den kan bli ganska underhållande. Jag menar, Twilight är ju en väldigt tacksam film att göra en parodi på. I filmen heter karaktärerna bland annat Edward Sullen, Becca och Snooki.




VAMPIRES SUCK is a comedy about contemporary teen angst and romance movies. Becca, an anxious, non-vampire teen is torn between two boys. Before she can choose, Becca must get around her controlling father, who embarrasses Becca by treating her like a child. Meanwhile, Becca's friends contend with their own romantic issues - all of which collide at the prom.

In Theaters 08.18.10

...

Jag sitter i abstinensens håla. Anna är borta. Dena är borta. Fanny är borta. Hanna och Emma åker bort imorgon. Oraphan är borta (i sex månader!). Conclusion: the inner circle is away!! Vad fasen gör jag i Umeå?!?!?!?!?!

Jaha... sitter och tittar på pappas kreativa lösning av fönsterstopp. Han har kilat ner två saxar mellan hålen i fönsterbrädan och på så sätt hakat fast fönstret mitt emellan. Vem kommer på såna weirda grejer?

Jag började skriva en historia igår. Den var awesome, men nu är jag fast.

Längtar efter att se på Torchwood. Just då när Ianto snubblar på grund av Owens weird device och sedan ställer sig upp som om ingenting har hänt.

Såg två avsnitt av Grey's Anatomy igår. Det är så himla mycket angst HELA TIDEN. Men man blir fast som en gurka, och sitter och stirrar in i tv-skärmen.

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och vrida mig i självömkan. Kanske har vi nåt godis, månne tro?

Robert D: "The greatest thing about Facebook, is that you can quote something and totally make up the source." - George Washington

Det som aldrig fick hända har hänt. Min mamma har skaffat facebook. Det här bådar inte gott inför framtiden.

Anna och Denas awesomely äventyrliga resa till Storuman

Nu kommer en gastkramande sammanfattning av vår våldsamt roliga helg för några veckor sedan i Sveriges inland: Storuman.

Vi gav oss av en solig dag som vi icke kommer ihåg (troligtvis en fredag) med buss mot Sveriges inland. Resan var lång och vi var osociala och lyssnade på musik. I Lycksele inhandlade vi pommes frites som vi sedan var tvugna att smuggla upp på bussen till Hannas stora besvikelse (hon uppskattar in doften av dessa friterade delikatesser). Vi steg av på en avfart som nästan inte fanns i urskogen och blev mötta av Laura och hennes prärievagn. Laura hade moderniserat sig och bar solglasögon och leggings och heter numera Emma. Hästen som drar vagnen hade muterat om sig till en ståtlig fyrhjuling. Anna squealade över det ”hemliga fordonet” (som Emma hade kallat det) och vi for iväg till Emmas stuga, guppandes i prärievagnen.

Väl framme vid vår destination möttes vi av Emmas glada föräldrar och vi åtjnöt en god middag. Medan Emma förberedde bastun gjorde vi oss andra i ordning och sedan satt vi helt enkelt i bastun. Det var varmt. Dena klagade hela tiden. Efter en stund sprang vi på en rask rad ner till bryggan och hoppade i i det iskalla inländska sjövattnet. Hanna och Emma började tävla om vem som hoppade i flest gånger. Dena stod och huttrade i ett hörn och Anna tyckte det var kallt och ville bara hoppa i två gånger. Hanna bedrev en entusiastisk enmannatävling om vem som kunde simma ut längst i det isiga vattnet. Hanna vann, surprise, surprise (för er smärre ointellektuella människor – det var bara Hanna som tävlade. Vi andra sprang tillbaka till bastun).


Natten som följde var mycket lång och mycket svår. Vi blev strategisk attackerade av alla myggen i trakten. Det var bara att tända nattduksbordslampan och smacka på! Dagen därpå kravlade vi oss upp till frukost med krigsskador att visa upp för allmänheten. Men det brydde vi oss inte om. Vi kliade, och över skålen med flingor och glaset med juice satt vi alla böjda över kartan. Kartan över marknaden. Det var dags att åka!


Marknaden var underbar. Vi cirklade runt den X antal gånger och spanade in utbudet. Hanna och Emma jämförde noggrant de olika påsarna med Brända Mandlar för att se vilka som var mest värda att köpa. De väntade ett tag med inköpet eftersom Emma ville vänta till det perfekta ögonblicket att köpa denna, tydligen, underbara sötsak. Dena storfyndade en blå drömfångare och Anna bröt alla modereglers lagar och inhandlade ett par djupt lila crocks. Blondinbella skulle ha svimmat av chock om hon varit där. Dena ville köpa ett sanddjur till hennes bror och hittade ett stånd som sålde små vackra, sandfyllda konstellationer och köpte ett i form av en brandgul ödla. Hon gick sedan tillbaka till drömfångarståndet och köpte en till i rosa förklädnand. Anna förstod aldrig varför hon behövde två, har hon så hemska mardrömmar om nätterna? Emma köpte tio par strumpor till det förträffliga priset av hundra rikstaler och Hanna köpte kunde inte motstå frestelsen och köpte ett Grey’s Anatomy-dataspel. Dena köpte även en Led Zeppelin-t-shirt som hon är väldigt, väldigt stolt över (var det en tribute, månne tro?). Vi avslutade med att köpa oss varsin donut. Vi satt i en ”park” (en gräsplätt, som Emma uttryckte det) och ett amatörgarageband började spela. De våldtog Green Day’s Holiday så det värkte i öronen! Vi började diskutera om vad Green Day om de hade, av någon anledning, befunnit sig på Storumans marknad, tyckt om denna nytolkning av deras låt. Förmodligen skulle de (Green Day) blivit så chockade att de skulle gå upp på scenen, banka skiten ur amatörgaragebandet med deras egna instrument, och sedan brista ut i ”don’t wanna be a Swedish idiot...” Mycket, mycket fint, Emma!


På kvällen annonserade Emmas mamma att en femkamp skulle äga rum.
   ”Va?” sa Hanna. ”En femkant?”
   Alla tittade väldigt konstigt på Hanna.
   ”Vadå?”
   Lag: The Dammvipperz! (Dena, Emma och Ida [Emmas brorsa Antons flickvän]) tävlade mot lag:
Piggelin Är Fryst Urin (Anna, Hanna och Anton).
Grenarna var: bågskytte, rodd, spikning, luftgevärsskytte och finalen var (till Denas stora förtret) cykling. (Dena: JAG HATAR CYKLAR!) Dena failade stort på roddningen, hon cirkularede först runt, runt i vattnet och ramlade sedan bakåt i båten när hon skulle ta ett kraftigt armtag med årorna. Hon gjorde illa sin svanskota… Däremot var hon bäst av alla på luftgevärsskyttet där hon fick 27 poäng av 30 möjliga (hon hade övat på att skjuta ner kurder i bergen i Iran… skyll detta osmakliga skämt på Emmas lillebror). I den storslagna och otroliga finalen skulle vi två mot två, en från vardera lag, cykla på Emmas kusiners minicyklar ner i sjön (som tidigare nämnt var iskall) och cykla så långt ut man kunde. Det var en rolig femkamp som slutade oavgjort (en yrkesskada av domare Karlsson, som jobbar som lågstadielärare och ofta dömer oavgjort så att alla ska bli nöjda. I detta fall, då de tävlande var tonåringar, resulterade detta i att alla blev djupt besvikna av denna utgång?).


Vi avslutade kvällen med att spela Skip-bo! och gick sedan till sängs i en mycket bekvämare sängkammare eftersom vi hade installerat en myggdödare som brutalt och effektivt tog död på djävulsbacillerna. *Vi gör vågen av lycka*


På hemvägen nästa dag ägnade vi oss åt att hitta på nya tidsfördrivande lekar som är alldeles för komplicerade och fantastiska för att förklaras på en simpel blogg. Vi säger bara att Anna fick en mycket gott skratt när hon ställde frågan: ”Vilken tv-serie är det här? En Ungdomsserie som växlar mellan skolliv, attitydproblem och farliga situationer mellan liv och död?” och Dena svarade med ett glatt utrop: ”Stallkompisar?”


Sammanfattningsvis hade vi en superb helg i Blajken och Storuman och vi hoppas att vi en dag i livet kommer att återvända. Med detta säger vi godkväll och adjö!


PS: Svaret på Annas fråga var Buffy the Vampire Slayer


"Yeah, that's kind of the idea, dickhead." ~ Ryan

Träffade Emelie och Helena. Jag har verkligen saknat dem! Det går alldeles för lång tid efter varje gång vi möts. Vi pratade lite, umgicks lite, bakade en kladdkaka och kokade te. Hela poängen med mötet (förutom att ses) var att se på Supernatural. När Helena ringde och sa att jag skulle ta med mina SN skivor kom jag på att jag tappat bort alla. Emelie sa då att jag borde skämmas och att det var som om en präst skulle ha tappat bort sina biblar. Hon är förövrigt riktigt stolt över den metaforen. Vilket hon borde vara, den var fyndigt. (Bara för det sprang jag runt, runt i huset tills jag hittade en cd iallafall.) Tyvärr blev vi alla riktigt besvikna eftersom cd inte funkade. :(
Efter några om och men bestämde vi oss för att se filmen "Final Call". (Enligt mig, enligt Emelie heter den "Cellular" (Båda är rätt)) Den är sjukt bra och har allt en film ska ha! (...explotioner, många pang, pang scener, dirty cops, ect ect...) Jag kunde inte komma ihåg om jag tyckte Chris Evans var snygg eller inte. That dude is seriously weird! Sometimes he's hot, sometimes he's really not! Under filmen kunde jag inte tänka på något annat än hans fula tatueringar.


Hela kvällen var awesome och jag hoppas att vi kommer att se lite oftare. ^^


När jag kom hem kom jag fram till tre saker:

1. Chris Evans var snygg i filmen.
2. Jag ska börja se Twin Peaks. (Om än bara för att Papa tycker att de suger.)
3. Jag måste spela Robinson spelet jag hittade, som jag älskade när jag var liten.







“Not everything is a mermaid that dives into the water.” ~ Russian Proverb

När jag berättade för Anna att jag aldrig tittat på sommarlovs morgon fick Anna samma ansiktsutryck som om jag helt plötsligt förvandlads till en krukväxt. Hon uprepade frågan "Har du aldrig sett sommarlovs morgon x antal gånger?" och började sedan förklara vad sommarlovs morgon är och var "på våran tid" (när vi var små) som om det var den viktigaste information jag någonsin kommer att få höra och att jorden kommer ramla ihop om jag glömmer bort det nu när jag vet. Jag ställde några frågor och Anna blev tvungen att förklara flera gånger hur det hela gick ihop. Jag tyckte att allt lät en smula bekant och fick små minnes bilder tillbaka och när jag frågade om Vintergatan varit en del av sommarlovs morgon någon gång verkade det som om min okunnighet inte var lika djup som Anna trott. *Phewh*

The point of this rant är att Anna ville att jag skulle titta på det för att se ett program som heter "FÅNGAD" och se en kille som heter Ryan som tydligen ska ha liknad Alex Rider så som jag och Anna velat att han såg ut i filmen. (Död åt Alex Pettyfer)
Såg honom. Han var ju ful, Anna! Alex ska vara söt och cuddly.

Vi kom även överens om att Australienarna gör de bästa ungdomserierna (förutom "Tribe" som sög!). That's life, japanerna gör skräck, australienarna ungdomsserier, engelsmännen mysterier och amerikanarna allt annat. Iallafall mådde jag dåligt efter 5 min av tittande. Sveriges röst skådespelare kan gå och dö en smärtsam död. Ni vet fan inte vad ni håller på med.

Helt plötsligt blir jag sugen på att se en film med sjöjungfrur, så jag går in på imdb.com och söker på ordet "Mermaid". Tittar runt lite och märker en massa olika avsnitt från samma serie som poppat upp. En glödlampa börjar lysa över mitt huvud och jag drar slutsattsen att det måste vara en serie som handlar om sjöjungfrur.
Och det gjorde den.
And guess what...
Det är en australiensk ungdomserie!
Lite små töntig och riktigt, riktigt underhållande är den också.
Har alla tre säsongerna och tar mig sakta men säkert igenom dem. And you know what the best part is?
Craig Horner är med! Han heter Ash och har världens fulaste frisyr! Anna, the dude i "Legend of the Seeker"!


H2O: Just Add Water


Goodbye peepöllz!

Imorgon far jag till Blekinge en vecka, så buh bye! Jag'll see you all snart igen, så fort jag kommer hem ska jag helhjärtat tagga resan till LONDON i augusti!!!!!!!!





"Rest is not idleness, and to lie sometimes on the grass on a summer day listening to the murmur of water, or watching the clouds float across the sky, is hardly a waste of time." 

~ John Lubbock ~


RSS 2.0