"Thank you for nothing, you useless reptile." ~ Hiccup Horrendous Haddock III





Betyg
: 6/5 (för att den var så j***vla bra!!)

A hapless young Viking, who aspires to hunt dragons becomes the unlikely owner of a young dragon himself, and learns there may be more to the creatures than he assumed.





Den var bara... ASBRA helt enkelt!!!!!!!!!!!!!!!!


A-ponny eller B-ponny...?

Anna: Den här flickan (pekar på en bild)...
Sofia: Ja, eller den här kvinnan.
Anna: Den här kvinnan och den här hästen... eller, ja det är väl egentligen en ponny.
Ida: Eller en liten häst.
Emma: Det är en ponny.
Ida: Det kanske är en cirkushäst!
Emma: Det är fortfarande en ponny.

Det är så här mycket vi spårar när vi övar inför nationella provet...^^


"This is gonna be fun! We can stay up late, swapping manly stories, and in the morning, I'm making waffles!" ~ Donkey (from Shrek)


"She put the lime in the coconut, she drank them both up...

Fan asså, läste en Janto (Jack/Ianto...Torchwood Anna (fast jag blir förvånad om du inte kommer ihåg det vid det här laget.)) fanfic för några dagar sedan och kan inte få den sabla låten UR HUVUDET! Det var roligt de 20 första gångerna jag sjöng den men efter 178+ gånger börjar jag tröttna. Det värsta är att scenen i fanficen var så weird att jag inte kan sluta skratta så fort jag tänker på den (Ianto stod fast kedjad i taket (naken) i en källare och sjöng den in his head för att han: couldn't do the accent, and without the accent, he couldn't really do the song justice. Plus det fanns en kamera så det skulle kunna bli Blackmail Material. Don't ask...just don't ask.) Hahaha titta nu sitter jag här och asgarvar i ett tomt rum. I'm going insane!



 


Ladda upp med fisförnämdialekt! Hej Tunnelbaneland, here I come!

Annas awesome Stockholmsresa á la Georgia Nicolson-berättarstil:

Torsdag:
Landade i Tunnelbaneland (läs: Stockholm), sehr mucho fun! Jag och min allra bästaste kompis Anna lyckades hitta hotellet utan missöden. Enligt beskrivningen skulle det vara ”gayvänligt”, men vi började undra vad som egentligen menades med det... Killen i receptionen log ett övertrevligt-och-förstående leende när vi fick rumsnyckeln (vi hade ett dubbelrum med en dubbelsäng) och det stod ett tidningsställ direkt innanför dörren till hotellet fylld med QX, en gaytidning. Hm... vi visste inte riktigt hur vi skulle tolka det hela...

Konsert:
Efter att ha köat i snålblåst mellan en ensam kille med rosa tröja och två tjejer med en hemsk Lidingö-dialekt (de drog ut iiiiiiiina på ett förfärligt sätt) började konserten och den var hur bra som helst. Bättre än Miyavi.
Faktiskt.
I slutet ”regnade” det konfetti från taket. Jag har alltid undrat hur det är att stå i ett konfettiregn, och det visade sig vara ganska roligt. Om man tittade upp i taket kändes det som om guld ramlade ner från himlen och det enda ordet som sprang in i mitt huvud var: Halleluja.
Kan konfettiregn ge en religiös upplevelse?? 

Fredag:
Vi åkte till Gamla Stan och shoppade böcker. Jag köpte tre, Anna köpte... tretton tror jag att det landade på. På kvällen satt jag säkert en halvtimme och bara tittade ut ur hotellfönstret. Det var ett sånt där stort som man kan sitta i jag blev helt fast av att stirra ner på gatan. Jag tror jag observerade säkert sex bilar som fickparkerade, så nu är jag expert på att fickparkera.
I alla fall i teorin.
Dessutom kom jag på det perfekta slutet till Supernatural. Gud vad jag kommer sakna det fönstret, det var världens bästa tänkarplats.

Lördag:
Träffade Evelina, min allra bästaste kompis som bor i Stockholm. Vi hade inte träffats på över ett år så det var jättekul! Vi åt en massa glass och gick runt på stan. Jag gick omkring och var överlycklig mest hela tiden över att a) träffa henne och b) vara i Tunnelbaneland och åka tunnelbana som en tokig... öh... tunnelbaneåkare.

Söndag:
Efter att ha shoppat kläder var det dags att åka hem till Umeå igen. Suck. Inget mer tunnelbaneåkande, inget fönster att sitta i, ingen konsert att gå på... Jag kom hem med snygga kläder, roliga böcker, bra minnen – men ganska mycket fattigare. Men, lev och låt gå säger jag, om jag inte hade åkt till Tunnelbaneland skulle jag aldrig ha fått veta vilken bakterie som kryper in i näsan på människor och kan växa så den blir flera decimeter lång. Det står i min nyinköpta bok ”Disgusting things”. Den är väldigt informerande.
Om allt möjligt.
Äckligt.


Finally, finally, finally, finally...FINALLY!!! (But whats up with Jin's hair?!)

Tekken 2010 Movie Official Trailer (Japanese Version)



Tekken 2010 Movie Official Trailer (UK Version)


Skola

Den nya flugan i klassen är... dododo: Ukelele! Jag tog med min till skolan igår, Linn blev helt såld och köpte en egen på lunchen, och idag köpte Hanna och Fanny varsinn. Nu sitter vi alla fyra och plinkar på "ukarna". Språkregeln går såhär: En uke (uttalas "ucke"), flera ukar (uttalas "uckar").
Dessutom funderar Emma L på att köpa en egen. Snart är vi en uke-klass!!

Förövrigt gick vi igenom Subject Ver Agreement, förkortat SVA. Shannon frågade: "is there someone who knows what this stands for?" Jag gissade på "Social Velocity Assassination." Han svarade att "it wasn't quite that exciting."^^

"Without some damn war to fight, then the warrior may as well be dead, Stallion!" - Apollo

Efter allt prat från mig om att min favorit Rocky film är fyran och att Dolph Lundgren är en utav de få svenska kändisar jag känner till så förstår inte jag hur du kopplade det till jultomten Anna. Skrattar fortfarande btw. ^^



Rocky: I see three of him out there.
Paulie: Hit the one in the middle.
Duke: Right! Hit the one in the middle.


"Now everybody's got a crazy notion of their own. Some like to mix up with a crowd, some like to be alone. It's no one elses' business as far as I can see, but every time that I go out the people stare at me, with me little ukulele in me hand."





Visst är den fiiiin?:D Jag har spelat oavbrutet sen i torsdags när jag och pappa for till musikanten och köpte den. Kan än så länge bara sju ackord men det räcker till typ tio låtar som jag kan komma på i alla fall. Hittade ett enmannaband som hette "Me and my uke". Hm... ^^

 


“Don't worry about life, you're not going to survive it anyway.” Tja vår blogg har iallafall överlevt så här långt...


Min dator! Woho! Trodde aldrig att jag skulle sakna bokstaven å så mycket!

Seriöst om jag är på en främmande plats med främmande människor, GE MIG INTE ETT VAL!
Det slutar aldrig bra. Igår var jag hos en vän till mina föräldrar och hon sa att jag kunde antingen gå in i hennes dotters rum eller följa med in i köket. Det slutade med att jag stod i hallen i 5 minuter tills hon kom tillbaka och sa att jag kunde titta på TV i dotterns rum. Frågar någon mig en ja eller nej fråga om tex saker jag tycker om eller om jag vill ha något säger jag nej. Enkelt. Nej. Det går nästan aldrig fel.

När jag fick internet på min dator, de första jag gjorde var att kolla om det kommit några nya Jack/Ianto fics. I am obsessed I know. De är så söta vad Anna än säger. Förövrigt är det inte britter som gillar att klä ut sig till fiskar. Det är Walsare.

Har idag spenderat 1 timme och 46 minuter av mitt liv som jag aldrig kommer att få tillbaka på att se en Arnold Schwarzenegger film. Den hette Predator. LAME. Det var bara en fin scen med fullmåne och vattenfall.

P.S. Anna om du vill ha ett kort måste du ge mig din adress!



Hjälp!

Dena, han som gör Misaki's röst i Junjou Romantica gör också... dododo: Edward Cullen's röst i den japanska dubbade versionen av Twilight!!! Jag dör!!!! Det låter helt fel och jag kan inte förstå det... Dessutom kallar han Bella för "Bera". Följ länken och kolla. Hur kan man sätta en så fin röst på ett så fult ansikte? Hur????

Bache por roo.

Mama, Papa, iranierna här tycker den här är hysteriskt rolig, jag fattar ingenting:


"Lancelotta Rittertochter..."

Oh, oh, oh glömde berätta! Först till Mama: De l°ter mig inte betala för n°gonting!

Och för det andra Anna: Vi gick förbi en bok affär och tittade p° engelska böcker. P° väg ut var det en massa böcker p° rea för 2.20 euro styck. Jag tittade runt för att se om jag hittade n°got lätt att försöka först° mig p°. Vet du vad jag hittade istället? En hel hög med Sjöwall och Wahlöö böcker! Hade aldrig äns reagerat om du inte s° envist trängt in de namnen i huvudet p° mig. Jag köpte en, eller tja jag fick en eftersom det vägrade l°ta mig betala men den heter iallafall: Die Tote im Götakanal. (Ein Kommissar-Beck-Roman) Hihihihi!

Fatta vad Stieg Larsson är populär här! Det var en snubbe p° tunnelbannan som läste en bok som hette: The girl with the dragon tattoo. Tyckte det lätt bekannt s° jag stirrade p° killen tills han lyfte upp boken och s°g att det stog Larsson p° bokryggen. (Det är för övrigt den engelska titeln p° Män som hatar kvinnor) Bokhyllorna är fulla med hans böcker!

Gesundheit!

Wooo har det tv° senaste dagarna varit jobbiga. Ig°r var jag dödsförkyld och sov bort nästa en hel dag. Fick se när ryssen, Frau Frass (I know, i know :D) skapade en kräm. Vem viste att man behövde en mikroskop/teleskop liknade pryl för att göra handkräm? Jag trodde en visp räckte. Deras hokospokos hörna är jätte intressant. Det ser ut som det är apoteket som de hade i Merlin avsnittet med häxjägaren. Pulver och växter i gulbruna glasflaskor. Det roligaste med stället är att deras igentliga labb används som kök. P° tal om kök, s° v°gade jag inte prova "Sweet kiss" igen. Jag valde ett annat te som skulle smaka hallon och vanilj. Det var ett val jag snart skulle °ngra. Teet blev LILA. Jag skojar inte. LILA! Hallon är röda. Vanilj är vitt. Vad f*n är det d° som blir lila?
Fick träffa chefen. En trevlig kort tant. Idag fick jag göra en handkräm. Den blev tjockrosa. Hmm..?

Idag har alla här varit lite nere. Den yngre sonen som just nu är i Australien har f°tt ett brev hit som säger att han kanske ska böta 5,100 euro för nedladdning av musik. 5,100 euro = 51,000 kr.
It is safe to say att när han kommer tillbaka om 2 veckor är han död.

S°g en cool t-shirt i ett skyltfönster för n°n dag sen. Det var svart med texten:

Samstag
Sonntag
Scheißetag
Scheißetag
Scheißetag
Scheißetag
Freitagabend
Samstag
Sonntag

Tyckte det var roligt :D



Jag hoppas att Bobbys fru hamnar i Nangijala

Eftersom mina Supernatural-updates (Emma och Dena) inte är i stan respektive landet har jag inte fått veta det allra nyaste om nästa avsnitt förräns nu:
1. Death kommer
2. Bobbys döda fru är med
3. Han måste döda henne - fast vägrar.
Detta betyder att min favorit-bikaraktär kommer att LIDA! Stackars Bobby!! Hur ska jag ta mig igenom det här??





05x15 - "Dead Men Don't Wear Plaid":
Sam and Dean investigate Bobby's home town where the dead are rising from the grave but instead of attacking humans, they are happily reuniting with their families. The brothers turn to Bobby for help but he tells them not to worry about it and to leave town. Suspicious, Dean investigates and comes face to face with Bobby's dead wife, who has no memory of what happened to her. Once the zombies start turning evil, the boys tell Bobby he has to kill his wife but he refuses.

Seriöst, zombies???


Hallo!? Süss, süss, süss, Ach so! (Don't ask)

Tack Anna för din fina kommentar. M°ste säga, med allt gnäll och groll om att h°lla kontakten är det f*n ingen som komenterar!

Mitt sportlov tog dock slut ig°r. Jag började min praktik p° ett apotek i närheten. Fy fan vilket tr°kigt jobb! Jag skulle sluta direkt eller ta livet av mig om jag var apotekare! Jag togs under en Dr. Khadijes vingar (Hon pratar persiska, enligt henne d°ligt, enligt mig mycket bra.:)) Hon visade mig runt apoteket och visade vart allt l°g. Efter ett tag kom hon till en massa sk°p och sa vilken medicin som l°g vart. Hon kom till en hylla och sa:"Här har vi första hjälpen saker. Bandage, pl°ster, osv. Vi har även sprutor eftersom det finns s° m°nga junkies här.)" Och s° gick hon vidare. Jag tänkte, jaha, ska jag anta att jag hörde fel eller att det betyder n°got annat p° tyska. Jag fick svar p° det ganska snart. "Det där är apotekets kylsk°p där mediciner som m°ste vara ned kylda finns och det där är v°rt, där vi har v°ran mat." sa Doktorn, "Och det där är v°rt kassask°p där vi har de narkotika klassade medicinerna. Vi m°ste ha den inl°sta pga alla junkies som bryter sig in." (De sk°pet stod vi öppet hela dan)

Hmm...borde jag bli rädd? Blev bjuden p° te som hette (och fortfarande heter) Sweet Kiss. Snacka om skrattanfall jag fick. Vad är det för ett namn p° en tesort?! Det stod p° paketet: Kirsche-Erdbeeren Aroma. (Körsbör-jordgubbs arom) Varningsklockorna började ringa vid aroma. När jag stoppat ner tepasen blev teet RÖTT! Bokstavligen. Eld nej, brandbils RÖTT! Nu är jag rädd...

Det finns en rysk kvinna som jobbar där. Det l°ter hysteriskt roligt när hon pratar tyska med rysk brytning. Jag som kan ingedera vet aldrig riktigt vilket spr°k hon pratar.

Fick ett quest idag. Skulle ta mig till en gata och leverera medicin till en tant. Iof l°g gatan mittemot apoteket och tanten bodde 2 hus bort men det spelar ingen roll när man är i ett främmande land. (Förövrigt l°ter tyska kassaapparater likadant som svenska, för er som undrade.) Lämnade medicinen och fick en euro i dricks! Woho! Det är ju bara 11 kr men om jag fick 11 kr för varannat hus jag passerade skulle jag bli rik jädrigt snabbt! :)
Made my day!

Har seriöst inte ätit s° mycket i hela mitt liv som jag gjort de här 2 dagarna! Folk bara matar mig hela freaking tiden. De har jätte söta sm° brödbutiker här! Med en massa godsaker!
Brätzel(saltakringlor) är s° sjukt gott! Och Croissanter! Mmmm....
Men det bästa av allt (som inte ens är tyskt) är: Schokobrötchen! (Pain au Chocolat (Chokladbröd för er som varken kan tyska eller franska)) Om Gud existerade skulle de här brödbutikerna vara hans (eller hennes, vem vet?) g°va till jorden!

Anna jag är förv°nad över the lack of response till Torchwood! Med har g°tt igenom 200 kanaler. Nada. Bara 650 kanaler kvar! Det finns en tysk serie däremot som har ett par, de är l°ngt ifr°n steriotyper men de bara gullar med varandra hela tiden. Skittr°kigt. Jag vill ha some ACTION!

Oh, oh oh har köpt en skjorta a la Petter! Fancy!

P.S. Apotekarna som jobbar där är rädda för sin chef. Jag ska träffa henne imorrn.

P.P.S. Hannah Montana har aldrig l°tit bättre! (Saaaarkasaaaaam)

Greetings from Germany!

GUESS WHAT I'M WATCHING!!! SUPER-FREAKING-NATURAL! OHH YEAH!...pa tyska. Det suger sönder.

Det är avsnittet när Dean tror att Ben är hans son och barnen blir crazy och Sam angstar sönder med cool Ruby number uno! Season 3 Episode 2 "The kids are alright".

Anyway, jag tror att det kommer bli som Papa sa, jag kommer dricka läsk hela tiden här. Anledningen? Det dricker inte vatten ur kranen utan köper det. Alltid bubbelvatten. Alltid. Emma skulle tycka om det för det är inte lite bubblor. Det känns som om hela munnen exploderar av bubblor!

Kan lägga till listan av program jag sett pa tyska: SUPERNATURAL, Scrubs, Bones, Vem vill bli miljonär, Melodifestivalen (som översatt heter: En stjärna till Oslo...typ) Desperate Housewifes och SUPERNATURAL!

I still can't get over that...

Har för övrigt varit och shoppat idag. Fyndad ett par snygga boots för 12 euro och ett par jeans för lika mycket. Ca 130 spänn.

P.S. Dean är SKITSNYGG. Sagt det förr, säger det igen. Han är SKITSNYGG!

P.P.S. Har inte hittat kanalen än.

Update:

Det finns en Tv-kanal här som heter "Gay Boys Live". Borde jag försöka utforska den?


WARNING! Tysk dator, det finns inga ohn! (Hoppas ni förstar, det gar ju inte att skriva det bokstavligt sa det far bli fonetiskt.)

Okej kom fram idag. Pa Arlanda fick jag världens chock först när min morbror helt random köpte en 8:a pack kexchoklad till mig, sedan när jag gjorde samma misstag som i Umea. Jag glömde att ta ut datorn och det pep om mig hela tiden. (Blev kroppsvisiterad 2 ggr pa tre dar) Vid gaten fick jag ännu en chock när ett par började prata tyska, jag var ju inte i Tyskland än! När jag satt mig ner satt en mamma och läste en vikinga saga till sin son. Da klickade det. Jag ma inte vara i Tyskland men jag sitter vid en gate som leder till ett plan som flyger dit. Snacka om att känna sig dum! Väl i Tyskland var det inte hälften sa hemskt som jag trodde att det skulle vara. Pa flygplatsen mötte jag personen som skulle hämta mig, han hade med sig sin flickvän (det fick jag reda pa senare, gissade det men hon kunde ju vara vem som helst med tanke pa att jag inte känner igen nagon jag skulle till.) iallafall sa killen hej pa persiska: Salam. Jag svarade ju förstas, Mama och Papa har uppfostrat en artig flicka men när det kom till tjejen blev det akward. Jag visste inte om hon pratade persiska eftersom hon inte sag persisk ut, men jag ville inte prata tyska och fast min första reflex vara att helt enkelt säga: Hej! Ja det värkade inte som en sa bra ide vid en andra tanke. Jag valde den mest säkra vägen ut: jag log och nickade. Kom ihag LE och NICKA. Funkar varje gang. När jag blivit upp plockad pa flygplatsen sa bad jag en bön till alla högre väsen existerande eller ej att han inte skulle stanna bilen. Jag visste att om bilen stanade var ett möte men nästan kompletta främlingar en självklarhet. Den stannade. Det var inte sa farligt. Manga: "Ahh vad stor du har blivit!", "Kommer du inte ihag min", "Blahi, blaha" det var jätte roligt! Det är precis som resten av min släkt. Det var trevliga pa ett hemtrevligt paträngande sätt, skrattade och stojade, skvallrade lite smatt som om, om de sa det till varandra sa skulle jag inte höra eller första (inte för att jag kännde nagon de pratade om). Jätte roligt!

Har sett: Simpsons, The Mentalist, NCIS, House, CSI Miami, Pirates of the Carrabien, Halv 8 hos mig (Kändisedition) och tyska Idol. Allt självklart pa tyska. PAIN!!! (Självklart sag jag inte klart nagon av programen, bara typ fem minuter var.)

Med den summaryn säger jag: Guten Nacht!

It's where it all began...

Chattade med Hanna på msn:




Men jag vill dit i alla fall, jag menar it's where it all began. När jag åker till USA när jag är 24 år (detta har jag planerat ett tag) måste jag ju ta mig till Lawrence, KA. Jag bara måste det. Och fruktansvärt tråkigt kan det väl ändå inte vara? Jaja, det spelar ju egentligen ingen roll, det är ju bara för Supernatural som jag vill åka dit. Vad patetiskt, egentligen...



Såhär säger turistinformationen...

Alice in (underpants) Wonderland (Annas recension)

Titel: Alice in Wonderland
Kända namn i/bakom filmen: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, röstskådespelare: Alan Rickman, Stephen Fry, film av Tim Burton
Bra: Snygga effekter, 3D, coola färger i filmen
Dåligt: Tråkig handling, halvbra musik, alla skådespelare gjorde lite sämre ifrån sig än förväntat
Betyg:
           


"Come on... sneak a peek." ~ Medusa

Percy Jackson: ...and you were a human - goat hybrid... thing
Grover: The politically correct term is satyr.

 


"Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invents the airplane and the pessimist the parachute." ~ Gil Stern

Dena: Det kommer sluta med att jag glömer nått så trivialt som en tandborste.
Emma: Ja, men jag är ganska säker på att de har tandborstar i Tyskland.

Nu visade det sig att jag glömde något som inte går att köpa i Tyskland, inte i Stockholm heller. Sladden till kameran. Den som kopplas till datorn. Såå, inga bilder förrän jag är tillbaka. :(



In Stockholm!

Hate Stockholm...

Tog en tripp till gamla stan och besökte det enda bra med Stockholm: SF-bokhandeln.
Hittade nästan 100 saker som jag ville ha men jag var tvungen att tänka på hur mycket som skulle få plats i resväskan. Det blev ingen Supernatural pocket utan det blev, Anna slå mig inte när jag kommer tillbaka men:
TORCHWOOD SEASON 1!!! *Squeeeeeeeeeeeel* Best TV-show EVER! (Efter Supernatural förstås!)




Efteråt åt jag på mina föräldrars väns italienska restaurang, pasta med oxfile. Yummy!

Mitt flyg far imorgon kl 12:35. Pirrigt!
Aja, får se till att fixa stadigt internet där. Under det här inläggat har internetet dött 8 ggr.


"The World is a book, and those who do not travel read only a page." ~ St. Augustine

Nu är det tyvärr dags! Vilken minut som helst drar vi till flygplatsen och of it is till Stockholm.
Det känns jobbigt. Men awesome på samma gång. Aja, låt oss hoppas att jag kommer tillbaka levande!


PANIK! x 1.000.000.000

EDIT (Tisdagens inlägg):

VILL FORTFARANDE INTE ÅKA! Kommer vara fast i Stockholm i två dagar! HATAR STOCKHOLM!!!
Det är en dag tills jag far dit = 3 dar till Tyskland, har fortfarande INTE packat, har halvt skaffat ledighet,
...har faktiskt pratatat med Lars angående lappen, en upg som han tvingade på Birke med ursäkten att den måste vara på tyska, vågar möta Peter från och med imorgon (tekniskt sätt idag kl är 01:35) och exploderar snart ändå...

P.S. Anna FYI så tar jag med mig din Rubiks Cubes till Tyskland, hoppas du inte saknar den.




P.P.S Om den slits sönder (av mig) eller tappas bort lovar och svär jag på att köpa en sprillans ny!

P.P.P.S Nej om jag inte orkar sätt upp en bild på mig på Fume trots Birkes rage så orkar jag inte sätta upp en bild på min nya frisyr här.

“Like most intellectuals, he is immensely stupid.”

Fick reda på idag att vår kära skola har blockerat några hemsidor i hopp om att få oss att skärpa oss.
De har obviously inte hört talas om Tetris och Kungen.


Anna: Har du sett att de blockat vissa hemsidor?
Dena: Ja! Msn, Facebook & Apberget. Jag använder dom aldrig ändå.
Anna: Inte bara dom, massa andra också!
Dena: VA!? Inte något viktigt va? Som Fanfiction.net?
Anna: Nej. Det var det första jag kollade!


Vilka bra prioriterinar vi har i skolan, eller hur Anna?

"Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you find a hair stylist you like." ~ Author Unknown

En lektion idag! Engelska kl 14:25. Lite drygt jag vet men sjuk sovmorron! Iallafall så har jag tråkigt så jag ska klippa mig nu eftersom jag har tröttnat på mitt hår igen. Vet inte hur det kommer att bli men jag hoppas jag kommer på något innan ett.


JAG ÅNGRAR MIG! VILL INTE FARA TILL TYSKLAND!!! 
Det är 3 dagar kvar innan jag far till Stockholm = 5 dagar innan Tyskland och jag har inte packat, inte skaffat ledighet, inte pratat med Lars angående lappen, vågar inte möta Peter och EXPLODERAR snart av stress!

Andas in...andas ut...andas in...andas ut...*svimmar*





Något sånt här kanske?


RSS 2.0